Arbëri

Kuvendi me seancë të jashtëzakonshme synon miratimin e Projektligjit dhe Platforma për Dialogun

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, me kërkesë të kryeministrit, do të mblidhen të enjten nga ora 9:00 e mëngjesit, në seancë të jashtëzakonshme.

Aty do të shqyrtohet në lexim të dytë Projektligji për Dialogun si dhe Platforma për fazën finale të dialogut, dokument ky i hartuar nga Komisioni Shtetëror për Dialog, raporton KTV.