Arbëri

VV: Marsi, muaj i angazhimit të vajzave dhe grave

VV: Marsi, muaj i angazhimit të vajzave dhe grave

Lëvizja Vetëvendosje organizoi konferencë për mediat për të shënuar fillimin e muajit mars, si muajin e angazhimeve, përkushtimeve dhe anëtarësive masive të grave në Lëvizje dhe përmes Lëvizjes në shoqërinë tonë.

Në konferencë, përkrah Drejtueseve të Sekretariatit të Gruas nga Qendrat e Lëvizjes në Kosovë, foli drejtuesja e përgjithshme e Sekretariatit të Gruas, Nazlie Bala, dhe drejtuesja e Sekretariati të Gruas në Gjilan, Arijeta Rexhepi.