Arbëri

MASHT-i merr vendim për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës së mësimdhënësve

MASHT-i merr vendim për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës së mësimdhënësve

Nxënësit do ta humbin njërën ditë të vikendit për pesë javë radhazi, 5 ditë të pushimit të tyre pranveror dhe po ashtu do të detyrohen që për pesë ditë ta zgjasin procesin mësimor, për fajin që mësuesit e tyre dhe Qeveria për tri javë ditë nuk kishin arritur të merreshin vesh për ndërprerjen e grevës si pakënaqësi për koeficientët e pagave.

Mësimdhënësit grevistë kishin pranuar një ngritje të lehtë të koeficienteve, e procesi mësimor nuk ishte mbajtur për tri javë të gjysmëvjetorit të dytë.