Arbëri

Shqipëria i bën thirrje aktorit të filmit “Taken”: Marku nga Tropoja po të pret

Shqipëria i bën thirrje aktorit të filmit “Taken”: Marku nga Tropoja po të pret

“Taken by Albania”, është thirrja që Shqipëria ia bën aktorit Hollywoodian, Liam Neeson.

Neeson ka qenë protagonist i filmit “Taken”, ku mafia shqiptare ia ka rrëmbyer vajzën dhe që ai betohet se do ta gjejë Markun nga Tropoja.