Arbëri

140 projekte të Serbisë po ndërtohen në Kosovë

140 projekte të Serbisë po ndërtohen në Kosovë
Foto: Ilustrim
 

Nënkryetari i Listës Serbe Igor Simiq ka thënë se Qeveria e Serbisë së shpejti do ta vazhdojë punën në të gjitha, 140 projektet e saj, në mjediset e Kosovës, transmeton Koha.net.

Simiq, pa treguar se për cilat projekte bëhet fjalë, ka thënë se "kjo është ajo që na inkurajon më shumë ne përfaqësuesit e popullit serbë dhe gjithë popullin serb”.