Arbëri

Për problemin e ndotjes së ujërave duhet të gjejmë shkakun, thotë Hasanaj

 

Organizata “Let’s Do It”, në bashkëpunim me Odën e Gjelbër Ekonomike të Amerikës, ka mbajtur konferencën “Efiçienca e energjisë dhe Ruajtja e ujit”, me qëllim të ngritjes së vetëdijes për ruajtjen e ujit dhe efiçiencën e energjisë.

Drejtori Ekzekutiv i organizatës, Luan Hasanaj, ka thënë se do të ketë një mobilizim gjithëpërfshirës për zgjidhjen e problemeve që kanë të bëjnë me ujërat në Kosovë, ashtu siç ndodhi me fushatën tre mujore “Ta Pastrojmë Kosovën”.