Arbëri

Punëtorët e larguar të KEDS-it me protestë kërkojnë kthimin në punë

Punëtorët e larguar të KEDS-it me protestë kërkojnë kthimin në punë
 

Me pankarta në duar, me mbishkrime “KEDS po e sfidon gjyqësorin, “Gjyqtarë pse po heshtni”, punëtorët e larguar nga KEDS-i, sot kanë protestuar para Gjykatës Themelore dhe para Gjykatës së Apelit në Prishtinë.

Remzi Demaj, nga njësia e distriktit të Prishtinës, ka thënë se edhe pse qe tre muaj është vendimi i prerë i gjykatës në favor të 78 punëtorëve, KEDS-i nuk po reflekton ndaj punëtoreve me arsyen se lënda është në proces, raporton ksp.