Arbëri

Festa e përçarjes

Foto: Koha
 

Thellimi i përçarjes mes udhëheqësve të shtetit ka përshkallëzuar në banalizim të diskursit. Kryeministri Haradinaj, i cili ka ftohur marrëdhëniet me kryeparlamentarin Veseli dhe presidentin Thaçi, që po synon t’ia korrigjojë kufijtë shtetit që drejton, nga salla e Kuvendit ka përdorur fjalën “qenef”.

E Veseli, nga i njëjti vend, ia ka përmendur kryeministrit zgjedhjet e parakohshme. Lëvizja Vetëvendosje nuk ishte në sallë kur u intonua himni i Kosovës. Lista Serbe e bojkotoi krejt atë, shkruan sot “Koha Ditore”.