Arbëri

BE-ja e konsideron në kundërshtim me MSA-në vendimin e Qeverisë për heqjen e akcizës për cigare e duhan

 

Bashkimi Evropian po e kundërshton vendimin e Qeverisë së Kosovës për heqjen e akcizës për cigare dhe duhan, e, në vend të saj, të aplikohet taksa në vlerë të mallit prej 30 përqind.

Në një përgjigje me shkrim nga Zyra e BE-së, thuhet se ky vendim bie ndesh me Marrëveshjen e Stabilizim-Asocimit, raporton KTV.