Arbëri

Bideni kërkon unifikim të spektrit politik në Kosovë për marrëveshje me Serbinë

Bideni kërkon unifikim të spektrit politik në Kosovë për marrëveshje me Serbinë
 

Ish-zëvendëspresidenti amerikan Joe Biden ka kërkuar unifikim të spektrit politik për ta përmbyllur njëherë e përgjithmonë konfliktin shekullor ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Kështu ka shkruar presidenti Hashim Thaçi në një postim në Facebook, që tregon edhe për takimin me të, transmeton Koha.net.