Arbëri

Grabitjet e shpeshta të bankave shtojnë masat e sigurisë në këto institucione financiare

 

Grabitjet me armë janë shqetësim për organet e sigurisë dhe numri i tyre në muajin e parë të këtij viti ka shënuar rritje, në krahasim me janarin e vitit 2018.

22 grabitje me armë janë lajmëruar në polici në fillim të vitit, apo 8 më shumë sesa në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, raporton KTV.