Arbëri

OSBE-ja e interesuar që në UPZ të vazhdohet akreditimi për gjuhën turke e boshnjake

OSBE-ja e interesuar që në UPZ të vazhdohet akreditimi për gjuhën turke e boshnjake

Ismet Temaj, u.d. Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjten ka pritur në takim Nils Johannes, përfaqësues i OSBE-së në Zyrën Regjionale në Prizren nga Sektori i Komuniteteve.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se temë diskutimi ishte njoftimi me aspekte teknike për procesin e akreditimit të programeve në gjuhën turke dhe boshnjake në UPZ.