Arbëri

Haradinaj: Amerika nuk ka nevojë për zëdhënës në Kosovë

Haradinaj: Amerika nuk ka nevojë për zëdhënës në Kosovë
 

Ka përfunduar takimi në mes krerëve të shtetit dhe Ekipit Negociator. I pari që foli pas këtij takimi, ishte kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, i cili tha se Amerika nuk ka nevojë për zëdhënës.

“Amerika flet vet. As unë, as presidenti nuk jemi zëdhënës të Amerikës. Ata flasin vet, dinë me folë vet”, u shpreh kryeministri.