Arbëri

Izraeli do të dyfishojë udhëtimet direkte në javë drejt Shqipërisë

 

Tiranë, 14 shkurt – Vizitorë të shumë kanë paraqitur interes të veçantë në stendën e Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar Mesdhetar të Turizmit në Izrael.

Nga ky panair, ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ka thënë se Izraeli do të dyfishojë numrin e udhëtimeve direkte në javë drejt Shqipërisë.