Arbëri

MASHT-i çon një “batalion” me rreth 200 zyrtarë e ekspertë për një javë në Durrës

Mijëra euro është duke shpenzuar Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) për vlerësimin e dorëshkrimeve të teksteve të reja shkollore, që pritet të nxirren në shtator.

Kjo ministri ka zgjedhur që procesi i vlerësimit të teksteve të reja të kryhet në “Hotel Bonita” në Durrës të Shqipërisë.