Arbëri

AAK: Mos pranoni kurrfarë kushtet për fillimin e dialogut me Serbinë

AAK: Mos pranoni kurrfarë kushtet për fillimin e dialogut me Serbinë
Foto nga GP i AAK-së

Grupi Parlamentar i AAK-së, sot ka diskutuar për zhvillimet e fundit politike në vend me theks të posaçëm, taksën në produktet e Serbisë dhe të Bosnje Hercegovinës.

Deputetët e AAK-së, përmes një komunikate për media, thonë se kanë kërkuar nga lidershipi i vendit, presidenti, kryetari i Kuvendit dhe kryeministri, që të bëjnë të pamundurën që t’i sqarojnë partnerët ndërkombëtarë, se pezullimi eventual i kësaj takse do të kishte pasoja të mëdha për vendin dhe për vetë procesin e dialogut me Serbinë.