Arbëri

Projektligji për pagat ngjalli pakënaqësi në shumë institucione

Projektligji për pagat ngjalli pakënaqësi në shumë institucione

Kuvendi i Kosovës, pas rreth 8 orësh debati, diskutimi, amendamentimi, ka arritur që të kalojë me 62 vota për, asnjë kundër dhe vetëm një abstenim, Ligjin për pagat për shërbyesit civilë.

Në kuadër të këtij Ligji, Kuvendi ka futur edhe punonjësit e Radiotelevizionit të Kosovës, për ç’gjë, udhëheqësit e RTK-së kanë hedhur kritika të ashpra.