Arbëri

Askush nuk tregon cila është marrëveshja e saktë që u arrit sot me SBASHK-un

Askush nuk tregon cila është marrëveshja e saktë që u arrit sot me SBASHK-un
 

Pas plot tri javëve grevë në arsim, kryeparlamentari Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj, thanë se u arrit marrëveshje me përfaqësuesit e SBASHK-ut, që paga t’ju rritet dhe greva të ndërpritet.

Përveç falënderimeve dhe urimeve për fillimin e procesit mësimor të hënën, asnjëri prej tyre s’ka treguar se çfarë marrëveshje kanë arritur.