Arbëri

Bardhi: Është gabim të thuhet se u ndërpre greva, këtë e vendos Këshilli i SBASHK-ut

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Kryetari i Sindikatave të universiteteve të Kosovës, Bardh Bardhi ka thënë për "Kohën Ditore" se nuk dihet ende nëse do të anulohet greva në arsim.

Sipas tij, greva është në fuqi ende dhe se pasdite do të mblidhet Këshilli drejtues i SBASHK-ut ku do të vendosë për hapat e mëtejmë.