Arbëri

Prokiq: Institucionet në Kosovë dhe Shqipëri të pafuqishme ndaj korrupsionit

Prokiq: Institucionet në Kosovë dhe Shqipëri të pafuqishme ndaj korrupsionit
 

Në një periudhë afatmesme niveli i korrupsionit si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë ka rënë, por gjatë viteve të fundit situata është përkeqësuar, thotë në intervistën me DW, Lidija Prokiq, konsulente rajonale pranë Transparancy International në Berlin.

Sipas saj, vendet e Ballkanit Perëndimor më të korruptuarat në Evropë.