Arbëri

Qytetarët ankohen për vështirësi në qarkullim, MI-ja thotë se gjendja në rrugë është e mirë

Qytetarët ankohen për vështirësi në qarkullim, MI-ja thotë se gjendja në rrugë është e mirë
 

Vështirësi qarkullimi kanë shkaktuar reshjet e borës në 24 orët e fundit në vend.

Sipas Ministrisë së Infrastrukturës, gjendja e rrugëve në Kosovë është e mirë. Skënder Gashi, drejtor i Departamentit të Menaxhimit të Rrugëve, ka thënë për KTV-në se auto-udha “Ibrahim Rugova” dhe “Arbën Xhaferi” janë në gjendje të mirë dhe pa ngrica.