Arbëri

Përkujtohen dëshmorët Sami Gashi dhe Afrim Hajrizi

Përkujtohen dëshmorët Sami Gashi dhe Afrim Hajrizi

Nën përkujdesjen e kryeparlamentarit të Kosovës, Kadri Veseli, sot në Mitrovicë u mbajt akademi përkujtimore kushtuar dëshmorëve të kombit, Sami Gashi dhe Afrim Hajrizi.

I pranishëm ishte edhe zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, i cili tha se sakrifica e dëshmorëve dhe lufta e UÇK-së, krijuan një shtet të dytë në Ballkan.