Arbëri

Hoti: PAN-i është unik vetëm në sulmet ndaj LDK-së

Hoti: PAN-i është unik vetëm në sulmet ndaj LDK-së

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti ka përsëritur se kjo parti është për dialog, por nuk do të bëhet pjesë e kësaj “maskarade”.

Hoti ka thënë se ditëve të fundit janë shtuar sulmet kundër LDK-së dhe kjo është pika e vetme ku koalicioni PAN është unik.