Arbëri

Veriu i Kosovës i dekoruar me flamuj rusë dhe foto të Putinit

Veriu i Kosovës i dekoruar me flamuj rusë dhe foto të Putinit

Me rastin e vizitës së nesërme të presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, në Beograd, sot veriu i Kosovës është dekoruar me flamuj rusë dhe foto të Putinit, transmeton Koha.net.

Me këtë veprim, përcjell tanjug, serbët në veri i falënderohen Rusisë për përkrahjen që ajo ia jep Serbisë.