Arbëri

Rreth 4 mijë e 400 operime kanë dështuar të kryhen në QKUK si pasojë e grevës

Foto: Koha / ilustrim
 

Zgjerohet greva e kirurgëve në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Nga nesër grevës do t’i bashkohet edhe Klinika e Ortopedisë.

Klinikat e QKUK-së, të cilat nuk po ofrojnë shërbime qe 22 ditë janë Klinika e Urologjisë, Kirurgjia e Fëmijëve, Kirurgjia Torakale, Kirurgjia Maksillofaciale, Kirurgjia Plastike dhe Kirurgjia Oftalmologjike. Në të gjitha këto klinika nuk janë duke u kryer rastet elektive përveç atyre urgjente, shkruan sot “Koha Ditore”.