Arbëri

PDK: Specialja re e zezë mbi Kosovën, por UÇK-ja sërish do të fitojë

PDK: Specialja re e zezë mbi Kosovën, por UÇK-ja sërish do të fitojë
 

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar sot pasi dy zyrtarë të saj sot u nisën drejt Hagës ku do të intervistohen nga Gjykata Speciale. Ajo e ka quajtur Specialen, re të zezë mbi Kosovën, por të përkohshme.

Sot drejt Hagës u nisën, dy ish-komandantët e UÇK-së, Rrustem Mustafa dhe Sami Lushtaku. I pari është edhe nënkryetar i PDK-së, ndërsa i dyti kryetar i degës së PDK-së në Skenderaj.