Arbëri

Haradinaj e quan diskriminim izolimin e kosovarëve përmes regjimit të vizave

Haradinaj e quan diskriminim izolimin e kosovarëve përmes regjimit të vizave

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot një grup studentësh, të kryesuar nga Tonia Land dhe Stephanie Dana Ely nga Iowa, me të cilët zhvilluan bashkëbisedim për shumë çështje të rëndësishme, përfshirë punët që po i bën Qeveria për Kosovën, agjendën e saj, jetën e kryeministrit Haradinaj gjatë luftës por edhe pas saj dhe rrugëtimin e tij politik.

Haradinaj duke e falënderuar shtetin e Iowa-s për miqësinë që ka me Kosovën, tha se sot është një nder prania e studentëve në Qeveri, për të folur para tyre për punët dhe fokusin që ka Qeveria nën udhëheqjen e tij.