Arbëri

Mustafa kërkon zbardhjen e vrasjes së Enver Malokut

Mustafa kërkon zbardhjen e vrasjes së Enver Malokut

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka përkujtuar Enver Malokun, në 20 vjetorin e vrasjes së tij.

Enver Maloku, bashkëpunëtor i presidentit Ibrahim Rugova dhe shef i QIK-ut gjatë viteve të 90-ta, kishte punuar për të afirmuar vlerat demokratike të vendit tonë, për të njoftuar vendin dhe botën mbi veprimet e regjimit të Millosheviqit në Kosovë në kohërat më të vështira kur Kosova ishte në një terr informativ.