Arbëri

Minatorët kërkojnë rritje të pagës dhe nga 100 euro për Vitin e Ri

 

Me të hyrat që operon Trepça, pagat e punëtorëve të Minierës së Stantërgut nuk do të mund të rriten, ka paralajmëruar ministri i Zhvillimit Ekonomik.

Në vitin 2018, Trepça ka operuar me humbje, pasi të hyrat kanë rënë për 3 milionë euro, nga 13 milionë sa ishin në vitin 2017, në 10 milionë euro, raporton KTV.