Arbëri

Ekipi shtetëror koordinohet në Shqipëri për dialogun me Serbinë

Ekipi shtetëror koordinohet në Shqipëri për dialogun me Serbinë

Tirana është vendtakimi i parë jashtë vendit i Delegacionit shtetëror që për mandat ka negocimin dhe arritjen e marrëveshjeve gjatë procesit të dialogut me Serbinë, në konsultim me institucionet kushtetuese të Kosovës.

Fatmir Limaj është bashkëkryesues i Delegacionit nga Qeveria, ndërsa Shpend Ahmeti si përfaqësues i partisë së vetme opozitare, PSD.