Arbëri

Veseli: Vetëvendosja, e në mënyrë të veçantë LDK-ja, kanë frikë nga zgjedhjet

Foto: Koha
Foto: Koha
 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se formimi i Ekipit Shtetëror i cili do të shkojë në Bruksel më 8 janar, është nismë e mirë dhe se përgjegjësia shtetërore në procesin e vendimmarrjes në fazën finale të dialogut me Serbinë, është duke u jetësuar.

E ka mirëpritur përfshirjen e PSD-së në këtë Ekip, ndërsa, shpreson që të ketë reflektim edhe nga LDK-ja e VV-ja.