Arbëri

Viti i grabitjeve e kontrabandës me narkotikë

Viti i grabitjeve e kontrabandës me narkotikë
 

Grabitësit nuk ndaluan aktivitetin e tyre kriminal, ndërsa shkaktuan frikë e panik te punëtorët e institucioneve që u sulmuan.

Me numër minimal të zbardhjes së rasteve dhe me pak dënime të shqiptuara, trendi i grabitjeve vazhdoi me ritëm të njëjtë.