Arbëri

Jashari: Kompleksi Memorial në Prekaz në mëshirë të Zotit e natyrës

Jashari: Kompleksi Memorial në Prekaz në mëshirë të Zotit e natyrës
Foto: Ilustrim
 

Pasardhësi i familjes Jashari, Bekimi Jashari ka shprehur pakënaqësitë e tij për përkujdesjen e institucioneve të Kosovës ndaj kompleksi memorial “Adem Jashari”, duke thënë se janë vonuar për t’u kujdesur për këtë kompleks në Prekaz.

Sipas tij, edhe investimet që janë bërë deri tani kanë qenë të pakta dhe janë kryer mbrapsht.