Arbëri

Policët tregojnë vështirësitë që kanë gjatë festave

 

Derisa të gjithë qytetarët janë duke festuar fillimin e vitit 2019, disa zyrtarë policorë të stacionit të Ferizajt po kujdesen për sigurinë e tyre, raporton KTV.

Disa zyrtarë po qëndronin brenda në stacion duke i pritur thirrjet e qytetarëve dhe duke vëzhguar pjesët kryesore të qytetit.