Arbëri

Ku mbetën premtimet e Avni Arifit

Foto: Koha
 

Vetëm një premtim, dhe ai as për gjysmë, është realizuar nga të gjitha premtimet që kishte dhënë në profilin e vet të Facebookut shefi i kabinetit të kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, Avni Arifi, pak para fillimit të gjysmës së këtij viti, transmeton Koha.net.

Më 14 dhjetor të këtij viti janë miratuar tri ligje që i hapin rrugën e transformimit të Ushtrisë, një periudhë që duket se do të zgjasë me vite.