Arbëri

Fëmijët e pyesin Haradinajn çfarë do nga Babadimri dhe pse nuk qesh më shpesh

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ka dëshirë që babadimri t’ia sjellë një karrige, por ajo është në OKB.

Haradinaj ka postuar një video, ku së bashku me bashkëshorten e vet, Aniten ka përgatitur dhurata të cilat më pas i kanë shpërndarë një njërën nga çerdhet në kryeqytet.