Sonte në Cosmo dy punëtorë të larguar nga KEDS-i sjellin rrëfimet e veta Foto: Ilustrim

Sonte në Cosmo dy punëtorë të larguar nga KEDS-i sjellin rrëfimet e veta

28 December 2018 16:58

Dy punëtorë të larguar nga puna në kompaninë për distribuim dhe furnizim të energjisë, sjellin rrëfimet e veta këtë javë në Cosmo të KTV-së.

Çfarë veprimesh ndërmori Sindikata e Punëtorëve për t’i ndihmuar punëtorët e larguar?

Sa u dolën në ndihmë institucionet?

Cilat vendime i morën gjykatat dhe sa u zbatuan ato nga KEDS-i?

Ndiqni emisionin Cosmo, të premten, në ora 21:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme