Arbëri

Kosnett: SHBA –ja nuk do të përkrahë çdo marrëveshje ndërmjet Kosovës e Serbisë

Kosnett: SHBA –ja  nuk do të përkrahë çdo marrëveshje ndërmjet Kosovës e Serbisë

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë Philip Kosnett në intervistën për KoSSev ka thënë se viti 2019 duhet të jetë vit i marrëveshjes gjithëpërfshirëse, por, ka shtuar, SHBA-ja nuk thotë se do të përkrahë çdo marrëveshje për të cilat merren veshe Qeveria e Kosovës dhe ajo e Serbisë, transmeton Koha.net.

Administrata e Trumpit po i vëzhgon ato që ne i quajmë konflikte të ngrira nëpër gjithë botën dhe thotë: „Duhet t’i trandim gjërat. Tash duhet bërë përparim”. Kështu q,ë mendoj se përkushtimi i presidentit Trump është pritur mirë në Serbi dhe në Kosovë.