Arbëri

Deputetët të pa interesuar të dëgjojnë fjalimin e Thaçit në Kuvend

Deputetët të pa interesuar të dëgjojnë fjalimin e Thaçit në Kuvend
Foto: Driton Paqarada
 

Presidenti Hashim Thaçi u është adresuar deputetëve të Kosovës, ndonëse shumica prej tyre nuk janë të pranishëm.

Thaçi ka falënderuar Hardinajn dhe deputetët që votuan për demarkacionin me Malin e Zi dhe për luftën politike për parandalimin e krijimit të Asociacionit me kompetenca ekzekutive.