Arbëri

Specialistët e papunë presin reagimin e institucioneve para se t’ia mësyjnë Gjermanisë

Specialistët e papunë presin reagimin e institucioneve para se t’ia mësyjnë Gjermanisë
Foto ilustrim
 

Dhjetëra specialistë që kanë përfunduar studimet në fusha të ndryshme të mjekësisë ka vite që presin shpalljen e konkursit publik për punësim nga Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK).

Ata u janë drejtuar Ministrisë së Shëndetësisë dhe ShSKUK-së me një kërkesë, në të cilën u bëjnë thirrje që t’i hapin rrugën punësimit të tyre në institucionet shtetërore në mënyrë që të shmangen protestat, shkruan sot Koha Ditore.