Arbëri

Ligjërisht, Ahmeti e Limaj do t’i shkojnë pas Thaçit në Bruksel

Ligjërisht, Ahmeti e Limaj do t’i shkojnë pas Thaçit në Bruksel
Foto: Alban Bujari
 

Shpend Ahmeti e Fatmir Limaj, dy kundërshtarë të fortë e mosbesues të presidentit Hashim Thaçi, i kanë shkuar të hënën atij në zyrë, për të koordinuar veprimet përkitazi me përfaqësimin e Kosovës në fazën përmbyllëse të dialogut me Serbinë. E, një Projektligj përcakton që ata t’i shkojnë pas presidentit në Bruksel.

Qeveria ka miratuar Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror dhe këtë dokument ia ka përcjellë Kuvendit për miratim, shkruan sot Koha Ditore.