Arbëri

Pse sipas PSD-së kanë rëndësi pesë kushtet e tyre

Foto: PSD
 

Kryetari i Grupit Parlamentar Dardan Sejdiu dhe deputeti Dardan Molliqaj kanë shpjeguar rëndësinë që kanë 5 kushtet e Partisë Socialdemokrate për Qeverinë dhe mosvarësia e Listës Srpska, në raport me projekt-ligjin për ndarjet buxhetore, përkatësisht në politikat shtetërore të Republikës së Kosovës.

Në konferencën e sotme për media, Dardan Sejdiu ka shpjeguar efektin e jetësimit të 5 kushteve të PSD-së.