Arbëri

Serbia e shqetësuar me rolin e SHBA–së në dialog

Serbia e shqetësuar me rolin e SHBA–së në dialog
 

Gazeta e Beogradit “veçernje novosti” ka shfaqur frikën se SHBA-ja me letrën e dërguar nga presidenti Trump për presidentët Thaçi e Vuçiq, Serbinë do ta vërë para ofertës”merre ose lëre”, transmeton Koha.net.

Sipas burimeve që thotë t’i ketë kjo gazetë, Evropa edhe më tej do të mbetet ndërmjetësi në dialog, ndërsa SHBA-ja. që nuk e përkrah Serbinë, do të ketë rol shumë më të madh në hartimin dhe arritjen e marrëveshjes.