Arbëri

Çka thuhet në letrën e Trumpit që ia dërgoi Vuçiqit për marrëveshjen me Kosovën, e këtij s’i pëlqeu

Çka thuhet në letrën e Trumpit që ia dërgoi Vuçiqit për marrëveshjen me Kosovën, e këtij s’i pëlqeu
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, në një letër dërguar presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se marrëveshja ndërmjet Serbisë dhe Kosovës është “afër dorës”.

Në letrën e dërguar më 14 dhjetor, të cilën sot e ka publikuar Zyra e presidentit të Serbisë, Trump ka theksuar se i gëzohet rastit që t’i presë në Shtëpinë e Bardhë presidentët e Serbisë dhe Kosovës, Aleksandar Vuçiq dhe Hashim Thaçi, për ta festuar “marrëveshjen historike”.