Arbëri

Ultimatumi i mjekëve për Qeverinë

Foto: Ilustrim

Greva, protesta e madje edhe mosdhënia e ndihmës mjekësore, janë masat të cilat kanë paralajmëruar mjekët në rast se qeveria nuk merr parasysh kërkesat e tyre për rritje të pagave, raporton KTV.

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë dhe ai i Organizatës Sindikale, gjatë diskutimit të tyre në komisionin për shëndetësi, kanë thënë se pas ditës së enjte situata mund të dalë jashtë kontrollit. Ndërsa, në QKUK grevën e kanë vazhduar mjekët e Kirurgjisë Abdominale, derisa i janë kthyer punës ata të Klinikës së Syve.