Banka ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën

Banka ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën

18 December 2018 14:08

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime të avancuara digjitale të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Apliko Online për kursime dhe përfito:

Kushte speciale për diasporën

Transferta të parave në Kosovë pa pagesë

e-Banking për menaxhim të llogarisë online

Apliko online KËTU

Nëse ende nuk keni llogari në bankën tonë - apliko për të hapur llogari rrjedhëse KËTU, dhe firmos dokumentet sapo të jesh në Kosovë.

Llogaria jonë rrjedhëse ProCredit Direkt ju mundëson qasje në çdo kohë në të gjitha shërbimet që keni nevojë:

Transferet e parave, pagesat e faturave, urdhërpagesat periodike, kartelë e debitit pa kontakt, SMS njoftimi për të gjitha transaksionet, tërheqje dhe deponime të parave në bankomate

Llogari të kursimeve FlexSave me fleksibilitet maksimal

Depozita me afat që mundësojnë planifikim afatgjatë

Me ne mund të bëni bankim kurdo dhe kudo që dëshironi.

Image

(Artikull i sponsorizuar nga ProCredit Bank).

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme