Arbëri

Sindikata shëndetësore paralajmëron hapa edhe më radikalë nëse s’u plotësohen kërkesat

Foto: Koha
 

Federata Sindikale e Shëndetësisë ka mbajtur një konferencë për media, ku kryetari i saj, Blerim Syla, ka folur rreth grevës 24 orëshe të punëtorëve shëndetësorë.

Syla tha se kjo Sindikatë ka bërë aktivitete të shumta dhe ka kërkuar “vetëm atë që na takon”.