Arbëri

Detaje ekskluzive nga Brukseli - Mogherini Kosovës: Nuk ka dialog pa e hequr taksën

Detaje ekskluzive nga Brukseli - Mogherini Kosovës: Nuk ka dialog pa e hequr taksën
 

Takimi ndërmjet BE-së dhe Kosovës ka qenë i tensionuar gjatë gjithë kohës.

Burime të afërta me ngjarjen i kanë shpjeguar KTV-së rrjedhën e takimit në Bruksel. Komisioneri për Zgjerimin i BE-së, Johanes Hahn ka shkuar me vonesë në takim, ka qëndruar shkurt, ka mbajtur fjalim dhe më pas e ka lënë takimin për të njoftuar ndihmën rreth 100 milionëshe për Serbinë.