Arbëri

Haradinaj i përgjigjet BE-së për taksën

Haradinaj i përgjigjet BE-së për taksën
 

Pas letrës që ka marrë kryeministri Ramush Haradinaj nga Përfaqësuesja e Lartë e BE-së, Federica Mogherini, Komisionerja për Tregti Cecilia Malmstrom dhe Komisioneri Johannes Hahn, lidhur me taksën e vënë ndaj Serbisë, edhe kryeministri i ka dërguar një letër, të cilën e ka siguruar Grupi KOHA.

Haradinaj, përmend se qëndrimi i Kosovës ndaj vendimit për taksën është i pandryshueshëm.