Arbëri

Rezoluta për dialogun, Kurti: Shpejt u shtrinë pas ushtrisë

Rezoluta për dialogun, Kurti: Shpejt u shtrinë pas ushtrisë
Foto: Ilustrim

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kritikuar deputetët e pushtetit në lidhje me mbajtjen e seancës së djeshme urgjente në lidhje me rezolutën e dialogut me Serbinë.

Ai thotë se ende pa u bërë gjashtë orë nga miratimi i tri ligjeve të cilat e bënë Kosovën me Ministri të Mbrojtjes dhe me FSK të avansuar drejt ushtrisë, “u mblodhën nënshkrimet për seancë urgjente për normalizim me Serbinë”.